bezielend coach

‘De focus ligt niet op lijden en ziek zijn, ik richt me in het werk op bewuster worden en heel zijn’.

Na een intake (reading en/of gesprek) waarin de vraag helder is geworden volgt een voorstel voor een traject. Dit zal vaak een combinatie zijn van gesprekken, (familie/loopbaan/relatie)opstellingen en energiewerk zoals healing, transformatiewerk, geleide visualisaties.

De essentie van mijn werkwijze is dat ik goed kan voelen in de onderstroom en daardoor snel tot de kern kan komen.  Ik werk heel intuïtief. Vanuit afstemming op de cliënt werk ik vanuit een zo breed mogelijk perspectief. Daarbij streef ik naar écht contact, in vertrouwen en openheid, liefdevol en krachtig.

Om zo op een diepere laag helder te krijgen wat je nodig hebt. Kenmerkend voor mijn werkwijze zijn eenvoud, veiligheid en rust.
Jouw zelfhelend vermogen en je verantwoordelijkheid worden aangesproken. Je wordt gestimuleerd inzichten en ervaringen toe te passen in het dagelijks leven.

Heldervoelen en weten zijn instrument en als ondergrond maak ik gebruik van kennis en ervaring opgedaan in het leven en gedurende verschillende opleidingen op het gebied van bewustwording en creativiteit, therapie en coaching. O.a Opvoedopstellingen Marianne Langemeijer / Familieopstellingen|Organisatieosptellingen|Relatieopstellingen https:/familieopstellingen.nl Hylke Bonnema /  Ranhtia school voor aurareading en healing / Opleidingsinstituut Noer – Energetische Resonantie therapie).