jaaaah

11-09-14

jaaaah

Ik ga het doen ! Beginnen met een serie opstellingen (familie, relatie, loopbaan), in het voorjaar heb ik het zaadje geplant met de bijzondere introductie workshop, het oogsten mag beginnen. Mooi hoe – alles wat ik al deed – bij elkaar komt in deze manier van werken. Ik vind het magisch!
Op 1 oktober start ik met een serie familieopstellingen in de avond. Ik kies voor een avond vanwege de laagdrempeligheid. Een hele dag is prachtig maar voor een deelnemer zonder ervaring kan dat wat lang zijn.

Buiten is het stiller en het begint al te schemeren, wij trekken ons veilig terug in de omhulling van de plek waar we met elkaar gaan kijken en voelen in het veld.

We volgen het wetende veld, bewegen en staan ook stil, om te kijken en te voelen in de onderstroom.

Je bent welkom met een vraag die in jou leeft. Bijvoorbeeld als er een gevoel is wat je niet kunt plaatsen, als er een thema is wat zich telkens weer aandient. Vaak is er een oorsprong in de familiegeschiedenis. Familieopstellingen is een manier om de verborgen of halfbewuste dynamiek die achter deze verstrikkingen speelt zichtbaar te maken. En als dat wat eerst verborgen was, gezien en erkend wordt, kan genezing volgen.

We werken met representanten, dit zijn mensen die opgesteld worden en gedurende de opstelling in de schoenen van bijv. je moeder, je grootvader gaan staan. Representant zijn is een mooie manier om de kracht van een opstelling te ervaren. En ook is het zo dat je niet voor niets op deze plek staat, de innerlijke bewegingen zullen ook voor jou helend zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *