Energie reinigen van huis of pand

Bij een holistische benadering van vitaliteit en gezondheid hoort wat mij betreft naast systemisch, emotioneel, fysiek, energetisch, en mentaal werk ook de plek waar je woont en/of werkt.

Je huis, bedrijfspand, lokatie of een terrein energetisch laten reinigen kan dan ook enorm veel rust, ruimte en mogelijkheden geven. Inspiratie die weer vrij kan stromen, makkelijker actie nemen en weten wat je te doen oen iet te doen hebt.

Het kan zijn dat de plek waar je woont of werkt belast is waardoor je bijv. fysieke sensaties ervaart. Vermoeidheid, kou, rommel, niet geleefd potentieel, onverklaarbare problemen of klachten, conflicten of spanningen binnen relaties, onrust en gedoe kunnen hiervan signalen zijn.

Stofzuigen en poetsen vinden we over het algemeen heel gewoon. Een energetische grote schoonmaak laten doen is wat minder bekend, telkens weer blijkt dat dat erg goed is voor jouw vitaliteit en/of dat van je bedrijf. Want oude emoties, restjes die achtergebleven zijn van vorige bewoners of medewerkers kunnen voelbaar zijn. Gebeurtenissen die in het verleden plaatsvonden welke nog geen plek hebben gekregen kunnen onbewust een enorme impact hebben. Het kan ongelooflijk belastend zijn en zich uitten in allerlei beperkende symptomen.

Zeker als je verhuisd naar een nieuw pand is het heel zinvol om voor je erin trekt een reiniging te laten doen.

Systemisch

Als familie en organisatieopsteller neem ik overigens ook het systemisch veld mee in het werk. Omdat alles en iedereen onderdeel is van een systeem. Of dat nou een familiesysteem is, een systeem van een organisatie, een omgeving, of een ander collectief. Kijk voor meer info op de pagina familieopstellingen

Tarieven:

  • Particulier, huis of kantoor/praktijk aan huis € 220,- excl. reiskosten vergoeding van 0,30 per km
  • Een reiniging op afstand behoort ook tot de mogelijkheden.
  • Zakelijke tarieven op aanvraag.

Je kunt mij bellen of mailen voor een afspraak en meer info, zie de contact pagina