H E A L I N G S D A G

H E A L I N G S D A G  – – – –  2 5 / 0 6 

‘Je hart vertelt de waarheid’

Verlang je naar meer rust, minder spanning in je lijf en leven? 

Weer dichterbij jezelf komen in deze bizarre tijd. Alle verhalen en ideeën laten voor wat ze zijn, om vervolgens weer in je lichaam te zakken. En van daaruit weer verder te gaan.

Kom om je hart en ziel te voeden, zelfliefde te laten stromen, pijn of spanning te verzachten, kou te verwarmen! Je veerkracht en vitaliteit een boost te geven. Met aandacht voor jouw systeem, je familiesysteem, je fysieke, mentale, emotionele en spirituele zelf. Jij krijgt inzicht in wat er  werkelijk is, of je knapt er gewoon heel lekker van op. Zachte aanraking, zonder iets te willen fixen of veranderen, is weerstand verhogend ook.

Client: ‘Karin weet op een hele zachte en zo treffende manier precies het stuk aan te raken wat nodig is. Haar sessies zijn pareltjes’. 

Donderdag 25 juni geef ik weer een healingsdag. 

Al ruim 13 jaar heb ik een praktijk; voor familieopstellingen, organisatieopstellingen, natuurlijke coaching, reading / healing  in Zaanstad en Amsterdam. Ik geniet ongelooflijk van het systemisch werk in combinatie met energiewerk. En heb al zoveel mensen mogen begeleiden, ondersteunen in diepe transformatie, ontwikkeling en gezondheid.

Er is plek voor 5 individuele sessies. Je maakt de meeste kans op een plekje door je z.s.m aan te melden. Je bijdrage is € 75,- voor een uur totale aandacht voor jou en jouw proces. Er is geen pin aanwezig.

LOCATIE:

Praktijk Karin Seine van Hart tot Hart

Westzijde 78

1506EG Zaandam

0650282817