Opstellingen voor ondernemers 14/07/23

‘JIJ ALS ONDERNEMER’

Opstellingen en Intuïtief Systemische Coaching 

Voor ondernemers

Heey ondernemer, doe je mee?

Een dag op ‘reis’ om de ondernemer in jou (nog) verder te ontwikkelen !

Als familie – organisatieopsteller en intuïtief systemisch coach begeleid ik op deze dag opstellingen voor ondernemers / ZZP’ers. Hiermee kun je op een uiterst effectieve manier inzicht krijgen in het krachtenveld waarin jij of je bedrijf verkeerd. Het is een helder middel om onbewuste, belemmerende en vaak onzichtbare patronen zichtbaar te maken en daar ook daadwerkelijk verandering in te brengen. Dat scheelt je zoveel nadenken en vergaderen en geeft je diepe inzichten. Met elkaar duiken we deze dag de onderstroom in om ondernemersvragen te onderzoeken. 

Ook als geen ‘eigen’ vraag inbrengt zal een opstelling van iemand anders enorm kunnen bijdragen aan jouw ontwikkeling als ondernemer. Thema’s die mogelijk spelen; geldstroom, patronen, klant-stroom, balans, keuzes, samenwerkingen, zichtbaarheid, duurzaamheid, product, vernieuwing, creatie-kracht, gezondheid, geschiedenis, faillissement of ander trauma, blokkades, stagnatie, betekenis, liefde en zeker ook flow.

Heel recent gaf ik deze workshop in een verkorte versie (2 uur )op de Camping de Lievelinge tijdens het ZIN festival. Ongelooflijk hoeveel er in zo’n korte tijd zichtbaar werd én in beweging kwam.

REVIEWS

van deelnemers aan ‘Opstellingen met ondernemers’ tijdens een dag vol workshops en ceremonies tijdens  ZIN op de Lievelinge

 “Karin heeft de gave om zichtbaar te maken wat duidelijk wordt in het systeem. Ze zorgt door haar rake interventies dat blinde vlekken bronnen van inzicht worden. Op een hele prettige en veilige manier begeleidt ze de opstelling. Een onvergetelijke ervaring waarmee je verder kunt groeien en ontwikkelen. Dankbaar!”

 “Deze workshop was voor mij de high-light van dit weekend. Ongelooflijk hoe snel en helder Karin waarneemt in het veld en daarmee werkt”

  • Vrijdag 14 juli 10.00 –  17.00 uur
  • Tarief € 157,-  excl. btw (met factuur voor je boekhouding, na betaling is je plek gereserveerd voor jou)
  • Heerlijke gezonde, vers bereide lunch, sap en lekkers van Oh My Guts 
  • Heb je allergieën, geef het dan graag tijdig door
  • LOCATIE:  IAM in Krommenie Visserspad 10 1561 PK  Krommenie
  • Er is plek voor 9 deelnemers; aanmelden info@karinseine.nl

CO – CREATIE

Tijdens deze dag word je gevoed op verschillende lagen, waar wat mij betreft genieten van lekker eten en een fijne locatie bij hoort. De workshop zal bij I AM in Krommenie plaatsvinden, voor mij tot vorige week een nog onontdekte plek. Bij een locatie rondje, bezocht ik o.a. ondernemer Elrieke in haar studio. Haar plek is fijn en geschikt voor deze dag. Gelegen in een gebied wat als een heerlijk rafelrandje aanvoelt en waar veel creatie kracht voelbaar aanwezig is.

Oh My Guts, lokale ondernemer en co-founder Bente, onze lievelings cateraar, zal een heerlijke lunch, vers sap in de middag en een tussendoortjes voor jullie bereiden. Alles vers en gezond! 

Waarom ik voor deze ondernemers kies? Omdat ik geloof in co-creatie en de liefde in een product of dienst wil kunnen voelen. Daarnaast draag ik heel graag bij aan zichtbaarheid van collega ondernemers!    

Als ik zo dit all-in pakket bekijk, heb ik het gevoel dat er iets waardevols is gecreëerd. Een hele dag met systemische werk, verdieping, ontwikkeling, gezondheid, leren, uitwisselen en holding space. En zo hier en daar ruimte voor rust en genieten. En precies dát neem je allemaal weer mee je werk en leven in!

Zijn er ondernemers in je omgeving die je zou willen uitnodigen? Superfijn! Met of zonder personeel, groot of kleiner, nieuw, in ontwikkeling of bestaand bedrijf, elke ondernemer is er één!