relatieopstelling individueel

Systemisch werk 

Momenteel geef ik geen relatie opstellingen aan koppels. De dynamiek in relaties spelen zich vaak af op de symptoomlaag. Op deze laag werken kost mij heel veel energie. Ik wil daar onder zakken, dat is wat ik te doen heb. Dat betekent dat het relatiewerk óók een proces van jou is. Wie ben jij in de relatie, waar word je geraakt, wat doet pijn, wat wil gezien worden. Dus kijk ik graag met jou naar jouw plek en rol in de dynamiek van je relatie. Er kan veel rust en helderheid komen als jij volledig jouw plek neemt,  de plek die voor jou is bedoeld.

In een relatie neemt ieder het (familie)systeem van herkomst mee, zo ook je geboortegrond, normen en waarden, manier van hechting, verlaten of gekwetste innerlijke kinderen, trauma’s en (onbewuste) overtuigingen. Een liefdesrelatie is bij uitstek een vorm waar datgene wat niet gezien / gevoeld is diep geraakt kan worden. Dat kan ongelooflijk pijnlijk zijn, tegelijkertijd is het een geschenk. En nodigt de ander jou (onbewust) uit om jouw eigen wond te zien, aan te kijken. Ook als dat veel pijn doet, ook als dat verdrietig is en ook als dat bang maakt.

Alles hoort erbij!

Thetahealing

Als je op je plek bent ‘geland’, sta je al meer in de stroom van kracht en liefde. Het onderzoeken en kantelen van onbewuste belemmerende overtuigingen zou een zinvolle volgende stap kunnen zijn. Overtuigingen die tot nu toe nog verborgen zijn, nog niet bewust zijn, maar wel ongelooflijk veel impact hebben op jouw leven én op je relatie, je werk, Met Thetahealing zijn deze op te sporen en te transformeren. Kan heel verrassend zijn en vaak is er ook diepe herkenning omdat het zo voelbaar is waar het over gaat, maar je kon er nog niet bij.

Dat zal impact hebben in de relatie, je ‘bril’ veranderd als het ware. Daarmee ontstaat er weer beweging en eventuele volgende stappen worden duidelijk.

De combinatie van systemisch werk en Thetahealing is ontzettend krachtig en zovelen zijn jou voorgegaan in deze reis. Het is magisch! De liefde in jóu kan weer gevoeld worden! Dat maakt je innerlijk vrijer waardoor je meer verbonden bent met jezelf, en daardoor veiliger en gezonder in verbinding kunt zijn met iemand anders.

** Ben je op zoek naar relatietherapie dan raad ik je aan een relatietherapeut te raadplegen.