Theta Healing

In een coachingstraject is het mogelijk om naast systemisch werk Theta Healing of andere methodes toe te voegen, als aanvulling.

Met de Theta Healing methode sporen we jouw onbewuste belemmerende overtuiging op. Waarna ik in afstemming op een hoge frequentie een healing proces toepas. Wat jou onbewust nog beperkte of kleinhield wordt getransformeerd. Het gevolg is bijv. meer kracht, meer energie, meer moed, meer plezier!

Na een eigen proces en vinden van de resten van belemmerende overtuigingen deed ik onlangs drie prachtig intense trainingen (BASIC, ADVANCED en DIG DEEPER) tot gecertificeerd Theta Healer bij Manon De Jongh via ThetaHealing Institute of Knowledge.

Daarmee heb ik mijn aanbod nog meer uitgebreid. Met systemisch werk kan er heel veel en soms is het nodig om nog op een andere wijze te kijken naar dat wat blokkeert. Daarom is Theta Healing een erg zinvolle en diep werkende aanvulling.

Een liefdevolle, eenvoudige methode om een snelle en structurele verandering te maken in je leven. ThetaHealing is een krachtige methode, ontwikkeld door Vianna Stibal, waarmee je overtuigingen, gewoonten, beperkingen en blokkades die je als belemmerend en/ of ongewenst ervaart, kunt omzetten in datgene wat je optimaal ondersteunt in je persoonlijke ontwikkeling en functioneren.

Er is toenemend wetenschappelijk bewijs dat onze negatieve overtuigingen en emoties fysieke, mentale en emotionele ziekten veroorzaken en ons blokkeren om iets te bereiken wat ons weer compleet en gelukkig maakt. Het is van belang dat we oude wrok, verdriet, schuld en diepe angsten loslaten en ons aangeboren talent om onze essentie volledig tot uitdrukking te brengen weer herinneren en het leven in zijn volle potentieel leven!

Met de ThetaHealingstechniek heb je direct met je bewustzijn toegang tot je onderbewuste, waardoor je onderbewuste bewust wordt. Je werkt met het cel-geheugen waarin alle informatie besloten ligt: de fysieke -, genetische -, historisch – en Zielsinformatie. Vanuit de eigen vrije wil wordt gekeken waartoe de blokkerende programma’s gediend hebben om vervolgens verandering aan te brengen.

Doordat cellen op celniveau nieuwe informatie ontvangen, zal je in het dagelijks leven hiervan getuige zijn. Immers wat je gelooft als waar, is wat je bevestigd krijgt. Het helpt je om in je eigen liefde en kracht te gaan staan waardoor je beter in staat bent om keuzes te maken en de juiste beslissingen te nemen die welzijn en welbevinden tot gevolg hebben.

De techniek is wijdverspreid in meer dan 40 landen en wordt gebruikt door meer dan 800.000 mensen die hun leven al getransformeerd hebben via ThetaHealing.

Klik hier voor info over Thetahealing door Vianna Stibal zelf of hier waar zij spreekt tijdens een conferencie in Australie.

Wil je een afspraak maken voor theta healing? Voor een afspraak kun je mailen naar info@karinseine.nl