tarieven

 
* Miv. 1 sept. 2022 gelden nieuwe tarieven!
 

Particulier

 Individuele familieopstelling | systemisch intuïtieve coaching; sessieprijs € 190,00  

Diepgaande (relatie)sessie met 2 personen; sessieprijs  € 250,00

Het is zeer diepgaand werk. Er wordt daarom 2 uur voor jou/jullie gereserveerd.

Trajecten naar wens en op maat. Bij betaling vooraf in één keer. Deze pakketten zijn niet standaard qua invulling, afgestemd op wat jouw behoefte en pad.

Met familieopstellingen als bedding zijn er veel mogelijkheden voor jouw ontwikkeling en heling  – intuïtieve coaching – thetahealing – systemisch werk | healing via het lichaam, meditatie, visualisatie etc.

Individueel traject van  3 sessies € 550,-  (2 maanden geldig) 

Individueel traject van  5 sessies € 900,-   (3 maanden geldig)

Individueel traject van  7 sessies € 1255,-  (5 maanden geldig)

*** Betaalt je werkgever dan geldt een ander tarief.

*** Voor ZZP’ers geldt het particuliere tarief excl. btw. (dus + 21%).

*** Wijze van betalen: na een enkele sessie stuur ik je een betaalverzoek. Contant mag ook. Voor een traject ontvang je vooraf een factuur. Na betaling kan het traject starten.

Zakelijk:

Zeer diepgaand werk in je organisatie! Volgens offerte, altijd op maat!

Organisatieopstelling | systemische coaching – Individueel/team/directie/organisatie

 Verhinderingen dienen minimaal 48 uur van te voren te worden doorgegeven, anders moet ik helaas de voor jou gereserveerde tijd in rekening brengen.

* Kosten voor coaching zijn fiscaal aftrekbaar voor mensen met een eigen bedrijf en vaak ook voor particulieren. Als het financieel lastig voor je is om deze investering te doen zijn er wellicht mogelijkheden voor tegemoetkomingen. Ik hoor steeds vaker dat werkgevers willen bijdragen aan de gezondheid van werknemers. 

In sommige organisaties bouwen medewerkers budget op voor persoonlijke ontwikkeling, coaching. Zijn er potjes voor outplacement trajecten etc. Heb je een PGB, dan behoort een traject bij van HART tot HART ook tot de mogelijkheden.

Tarieven voor workshops en trainingen worden in overleg vastgesteld. De kosten hiervoor kun je mogelijk bekostigen vanuit je persoonlijk ontwikkelingsbudget van je werk. De kosten van trainingen en workshops zijn fiscaal aftrekbaar voor bedrijven en vaak ook voor particulieren. Vraag dit na bij de belastingdienst of jouw belastingconsulent.