reviews

Met regelmaat ontvang ik prachtige reacties in mijn mailbox. De dankbaarheid die daaruit spreekt raakt mij diep. Telkens word ik er weer aan herinnerd waarom ik dit werk doe. Dat is fijn. Wat ik doe en geef heeft zin! Het brengt iets teweeg. Soms grote bewegingen, soms hele kleine, subtiel, nauwelijks voelbaar maar net zo essentieel. Er verschuift iets in het systeem, in het veld.

Dat wat in de onderstroom beweegt of niet beweegt. Het werd gezien of aangeraakt, er mocht een licht op schijnen. Daar is vertrouwen voor nodig, vertrouwen van de ander naar mij en van mij naar de ander. Daar ben ik me heel bewust van, toegelaten worden, soms snel, soms na een tijd, vaak is daar veel moed voor nodig.

Het is een samenwerking tussen mij en de ander. Waar we beiden in mogen zíjn. Dat is mijn passie in het werk, zowel in het werken met mensen als in het schilderen. En ik ben intens dankbaar voor de ruimte, die ik als heilig ervaar, waar het stroomt en soms (nog) niet stroomt, te mogen betreden. Hieronder ervaringen van anderen die ik graag deel. 

En in de wederkerigheid, ben ik ongelooflijk gezegend met zoveel commitment en bereidheid van velen die mij komen voor een diepe ontwikkelingsreis.

Harte groet, Karin

… …  .. .    …………  .. .   ..  .   .  .. …….   ..  …. … . ……………   .      …  . ….   .  ….

“Karin weet op vakkundige wijze een sfeer en veiligheid te creëren waarbinnen diep werk gedaan kan worden. Een absolute expert in het lezen van het veld en alle fenomenen die zich tijdens het werk aandienen. Karin gaat dieper waar dat nodig is en kan. Nodigt je uit om aan te kijken wat zich laat zien, hoe groot of hoe eng ook. Ben Karin enorm dankbaar voor haar bedding, gidswerk en duiding. Dat maakte dat ik zowel in mijn eigen opstelling en als representant vele inzichten en heling mocht ervaren. Ik kan je Karin van harte aanbevelen! Absoluut een van de beste opstellers van Nederland”. Lars
… …  .. .    …………  .. .   ..  .   .  .. …….   ..  …. … . ……………   .      …  . ….   .  ….

” Karin heeft het vermogen om ‘soms minder grijpbare’ energetische methodes zoals familie opstellingen, bedrijfsopstellingen en thetahealing met een heerlijke nuchterheid te benaderen. Zij blijft bij zichzelf en vertrouwt op haar eigen waarneming, waarmee ze de oorzaak of oplossingen van eventuele blokkades vaak in een grotere context en helder ziet. Die kunnen heel anders zijn dan je had verwacht.
Als je overweegt om opstellingen te doen, vind ik Karin een aanrader. Door haar praktische insteek, fijngevoeligheid en humor creëert ze een veilige en opbouwende omgeving om in te werken. Grote kans dat je met nieuwe inzichten, mogelijkheden en een glimlach weer vertrekt.” Georgia… …  .. .    …………  .. .   ..  .   .  .. …….   ..  …. … . ……………   .      …  . ….   .  ….

“Karin heeft een hele bijzondere en sterke energie die ze op een uitgebalanceerde manier weet in te zetten voor een ander. Tijdens haar sessies, in verbinding met jou, houdt ze altijd goed contact met haar eigen gevoel en weet ze als het ware via haar gave om ‘helder te weten’ wat op dat moment nodig is voor jou. Ik heb verschillende soorten sessies bij Karin gedaan, van groepsopstellingen tot gezinsopstellingen, individuele sessies, healings en readings op afstand. Het is iedere keer een bijzondere ervaring, steeds weer anders, maar altijd raak. Ik ben enorm dankbaar dat ik Karin ben tegengekomen en dat ze me helpt navigeren in het leven. Ik gun iedereen deze ervaring!” (Iris, projectleider museale sector)

 … …  .. .    …………  .. .   ..  .   .  .. …….   ..  …. … . ……………   .      …  . ….   .  ….

“Een inspirerende en waardevolle training! Leren met en van elkaar met een enthousiaste en betrokken systemisch coach Karin is een heel warme en kundige coach, die zichzelf ook onderdeel maakt en zich kwetsbaar durft op te stellen. Karin is krachtig en ontwapenend. Op beide familieopstelling dagen heb ik zowel op persoonlijk als op professioneel gebied veel bijgeleerd en gevoeld. Ik heb mezelf weer een beetje beter leren kennen. Daarnaast diverse toepasbare werkvormen meegekregen die direct toe te passen zijn in de praktijk. De dagen waren inspirerend, magisch, maar vooral helend. Ik vond en vind het een fantastische waardevolle levenslustige ervaring. Tot snel weer!!” Marrit de Jong 

… …  .. .    …………  .. .   ..  .   .  .. …….   ..  …. … . ……………   .      …  . ….   .  ….

“Meerdere malen in mijn leven heb ik met systemisch werk, ook middels opstellingen, gewerkt. Als begeleider van opstellingen is Karin liefdevol, zorgvuldig, zuiver, humorvol, deskundig en ervaren!
Voor mij was zij ‘direct thuiskomen’. Ze is prachtig in staat de ruimte van de gezamenlijke energie te (co)creëeren bewaken en houden. Zo dat ieder het eigen werk binnen die ruimte kan doen en ervaren.
En de voorwaarden schept om die energie tot grote hoogtes te brengen.
Wanneer je overweegt om familie- of organisatieopstelling te ervaren: dikke aanrader bij Karin….💫”
Monique

… …  .. .    …………  .. .   ..  .   .  .. …….   ..  …. … . ……………   .      …  . ….   .  ….

“Ik kwam vanuit het idee eens bij Karin een familieopstelling te willen doen, omdat ik in een burn-out zat en mij realiseerde dat ik verder wilde zoeken dan dat ik door mijn werk was leeggelopen.
Ik heb het als zo magisch ervaren dat het uiteindelijk een begeleiding van 2 jaar door de hele heling fase van mijn burn-out traject werd.
Karin heeft mij precies op die plek waar ik stond, namelijk compleet naast mij zelf, helemaal in mijn hoofd en uit mijn lijf, weten te benaderen. Zij werkt met ongelofelijk veel liefde, respect, passie, invoelingsvermogen en intuïtieve begeleiding.
Van “dat ik niet eens op mijn plek kon staan” naar vele helende bewegingen in opstellingen of theta-healing sessies, sta ik nu weer op mijn plek en STA ik er ook echt voor WIE IK BEN en MAG ZIJN. Ik heb enorm veel over mijzelf geleerd en kwam ik in maar een aantal sessies al veel verder en gelijk de diepte in dan een heel jaar bij een psycholoog geweest te zijn.
Karin heeft echt mijn leven gered, mij geholpen met kijken naar mijn eigen patronen, belemmerende en onbewuste overtuigingen die ik mocht aankijken en een plek geven.
Haar manier van werken is enorm inspirerend, open en vrij…ze werkt zo vanuit haar gevoel, is helemaal aanwezig en kan op een bijzonder fijne manier intunen op jou als client.
Elke sessie bij Karin voelt als een cadeau aan jezelf. N.

.. …  .. .    …………  .. .   ..  .   .  .. …….   ..  …. … . ……………   .      …  . ….   .  ….

“Karin heeft een prachtige gave: haar invoelendheid is super sterk. Dat maakt dat je je echt gezien voelt zoals maar weinig mensen dat kunnen. En echt gezien worden is voor mij de basis om werkelijk dingen in jezelf onder ogen te komen (te zien dus!) en daarmee veilig te kunnen loslaten. Dank Karin, voor wie je bent en dat je me zag in de diepte!”
Liefs, Nynke | Soultouching

.. …  .. .    …………  .. .   ..  .   .  .. …….   ..  …. … . ……………   .      …  . ….   .  ….

“Karin is buitengewoon professioneel, afgestemd, diepgaand en verbindend. De organisatieopstelling met Karin gaf veel inzicht in ons systeem, onszelf en dat wat er nodig is en hield pas op toen we ‘de onderste steen’ boven hadden. Zonder obstakels weet Karin de juiste vragen te stellen en helderheid te creëren. Bovenals is zij een fijne persoonlijkheid met interesse, luchtigheid en humor. Dank je wel Karin voor jouw scherpe blik en jouw vermogen om mee te bewegen in de dynamiek. Het was heerlijk om met jou te werken en bij je te zijn.”Barbara Kerstens | Voeding Leeft

.. …  .. .    …………  .. .   ..  .   .  .. …….   ..  …. … . ……………   .      …  . ….   .  ….

‘Afgelopen week een hele waardevolle en goede familieopstellingen workshop met een groep collega hulpverleners gehad.

Wat is dit toch een fijne manier om naar allerlei knelpunten/problemen te kijken. Met erover praten raak je vaak toch minder de essentie van zaken die gevoeld kunnen worden. Zo prettig hoe Karin ons daarin kan begeleiden en een ander perspectief kan tonen. Ze doet dit op een goede en respectvolle manier, er is nog zoveel van haar te leren’. Bedankt Karin.
H. Sociaal Verpleegkundige

.. …  .. .    …………  .. .   ..  .   .  .. …….   ..  …. … . ……………   .      …  . ….   .  ….

‘Wat een verademing is Karin! Lekker down to earth en direct, iemand waar je je binnen 1 minuut volledig bij op je gemak voelt. Heel fijn om niet zelf met een probleemstelling te moeten komen (daar ligt voor mij vaak juist de krux) want Karin haalt hem binnen mum van tijd als vanzelf naar boven. Door haar werkwijze voelde ik me al na 1 sessie wezenlijk beter en anders. Alsof er echt structureel iets is verschoven. Je bent hard aan het werk maar zo voelt het niet. Karin loodst je er heel natuurlijk doorheen.  Ik heb heel erg veel baat bij haar behandeling gehad’.M. (burn out traject)

 

‘Sinds januari 2021 helpt Karin mij om mijn eigen pad te kunnen en durven volgen. De verschillende methoden die zij hierbij inzet zorgen voor diep(er) bewustzijn en het verlangen om te transformeren. Haar intuïtieve manier van werken is bijzonder en prettig. Ik voel mij elke keer weer op mijn gemak en durf mezelf volledig open te stellen. De sessies met Karin werken door in het ‘echte’ leven, dat heb ik werkelijk ervaren. Karin helpt je bij het (in)zien van (belemmerende) patronen en helpt je bij het afscheid nemen ervan.
Verschillende opstellingen en de thetahealing tijdens mijn laatste sessie geven mij inzicht, kracht en vertrouwen om steeds meer en meer mijn eigen pad te bewandelen. Dank Karin, je bent een heel fijn mens!’ Noëlle – Directeur communicatie en trainingsbureau

 
‘Mijn ervaring bij en met Karin, direct trok ik vanzelf mijn schoenen uit om vervolgens in kleermakerzit op de bank te ploffen. Dan weet ik van mezelf, ik voel me op mijn gemak. Hoe ze mij ziet, de kleine details.. bewegingen met mijn handen, iets niet willen voelen. Ze kan pijnpunten direct oppikken maar zonder dat ongemakkelijke gevoel, heel prettig en volledig op gevoel kijkend naar wat bij je past om er doorheen te gaan. Ook het moment dat ik vastliep en er zelf niet meer doorkwam was ze er, aanwezig zonder woorden of echt dichtbij te zijn.. Ik voelde me veilig, geborgen, gezien. Los daarvan voelt ze bepaalde dingen zo haarfijn aan, enorm sterk en duidelijk. Geworteld in haarzelf kalm stabiel en exact het evenwicht die nodig is. Zie het als een weegschaal en ze past het gewicht telkens aan tijdens het proces zodat jij voelt hoe je erdoorheen moet zonder dat je bezig moet zijn om in balans te blijven. Ik zou het kort en bondig houden maar deze ervaring.. meer dan goud, eindeloos waardevol. Dank, en bewondering naar jou Karin.’ K. de J.

‘Mijn man en ik hadden een mooie sessie bij Karin. Bij haar kijk je op een hele andere, intuïtieve manier naar je situatie. Karin is opbouwend, positief en helder in haar aanpak. Ik vond het ook mooi dat het heel beeldend doorwerkt, ik voelde mij gesteund en wij hebben er veel aan gehad.’ M

‘Wij (oprichters van Patty Morgan) zijn met ons bedrijf zeer geholpen door het werk van Karin. Na 6 jaar samenwerken is het goed om, met iemand die op afstand staat, te kijken naar hoe je bedrijf en samenwerking in elkaar steekt. Voor ons werd snel zichtbaar welke factoren en patronen, die voor ons onzichtbaar waren, een grote rol speelden in onze bedrijfsvoering. Ik ben verrast hoe snel problemen die wij zelf als ‘zwaar’ en ‘groot’ zagen, snel ‘licht’ en ‘oplosbaar’ werden. Karin werkt vanuit een prettige balans tussen zakelijkheid en persoonlijke benadering. Ook heeft ze een nuchtere kijk op zweverigheid. Dit laatste is prettig voor wie bang is meegesleept te worden in al te veel gevoelsmatigheid. Erg inspirerend en fijn om in het werk weer in onze kracht te staan.’  Oprichter Patty Morgan, Matthijs Booij

‘Indrukwekkende methode, passie, inzicht, menselijke factor. Karin is een gedreven en ervaren coach die je helpt om de meest hardnekkige mensenproblemen binnen je organisatie op te lossen. En misschien de moeilijkste: zonder dat je die mensen verliest. Karin helpt je als manager om op andere manier te denken, en met nieuwe inzichten je HR problemen te benaderen. En omdat zij je hele team medewerkers in de sessie mee neemt, de oplossing is blijvend’. Jacek Rajewski Businessmanger Crealisatie Coöperatie

‘Ik heb apart, maar ook samen met mijn team Karin gevreagd om te helpen inzicht te brengen in onze dynamiek en functioneren. Daarbij heeft Karin een combinatie van technieken en tools ingezet, naar gelang de situatie erom vroeg. Het is fijn dat Karin als ervaren therapeut dit kan doen en snel zorgt voor een doorbraak en verandering’. Rik Heijmen Directeur reclamebureau

.

‘Karin deed voor mij een opstelling in het kader van de start van het Kairos College, een nieuwe middelbare school in Amsterdam-Noord. Met behulp van haar helder-voelende begeleiding konden we vragen beantwoorden, kregen we belemmeringen in beeld en konden we de onderlinge verbanden verhelderen. Het was een heel vruchtbare sessie, zowel voor de interne organisatie, als voor het te lopen traject. Dankjewel Karin!’ Nicoline Vink, projectleider Kairos College

De sessies bij Karin waren als thuis komen. Wanneer ze naar me keek voelde ik dat ze me echt zag. De muur die ik altijd om mee heen bouw was weg in die ruimte. En verschuilen kon echt niet meer bij Karin.
Een heel bijzondere ervaring wat mij veel rust en inzicht heeft gebracht. Altijd heb ik het gevoel gehad dat niemand me begreep en dat ik anders ben. Maar bij Karin kan ik mezelf zijn en is het goed. Karin is lief, doortastend, veilig en heel gezellig!!! Bedankt Karin. Ik kom zeker nog terug.
Lieve groet, Eke de Jong

In mijn leven al heel lang op zoek naar de juiste therapeut omdat ik geregeld vast loop. Ik heb er dan ook al flink wat versleten, goeie en minder goeie. En ik heb in de loop van die tijd dan ook het een en ander opgestoken over mijn ‘valkuilen’.
Maar eindelijk heb ik iemand ontdekt, die op een andere manier aan het werk gaat en zij weet precies wat ik nodig heb. Met Karin (durfde) ik (eindelijk)de ‘diepte’ in te gaan. Bij Karin heb ik het gevoel dat ik eindelijk de hulp/inzicht heb gekregen die mij past. Het is een ingewikkelde weg die ik heb te gaan maar ik durf het nu aan! Ik heb vertrouwen!

Ik heb van Karin een organisatie opstelling mogen ontvangen, in een duo samenwerkings verband liep ik nogal tegen wat onderlinge spanningen aan. Samen besloten we een sessie bij Karin te boeken. Het was confronterend, maar in de sessie kwam mooi naar boven waar de spanningen lagen en hoe er mee om te gaan. Met liefdevolle aandacht, scherpte en veel toewijding creëerde ze een bijzonder fijne opstelling. Ik voel me dankbaar en gesteund door deze mooie sessie. lieve groet Atten

Afgelopen donderdag heb ik met Karin een opstelling gedaan.Ik liep aan tegen het gebrek aan inschrijvingen voor mijn workshop.Karin stelde voor om te kijken wat er tussen mij en de workshop in stond om op inzichtelijk te maken wat er aan de hand kan zijn.
Ik eerste instantie had ik hiervoor enige weerstand, omdat ik liever iets anders wilde doen, maar omdat mijn ervaringen met Karin altijd positief zijn, heb ik het een kans gegeven. In de opstelling werd het gelijk inzichtelijk op gevoelsniveau dat er inderdaad blokkades waren die eerst aangekeken mogen worden. Na de opstelling is het mij duidelijk waarom er geen deelnemers inschrijven en weet ik wat nodig is om de stroom letterlijk op gang te brengen. Dank je wel Karin. Jose

 

 ‘Karin weet op een hele zachte en zo treffende manier precies het stuk aan te raken wat nodig is. Haar sessies zijn pareltjes’. A

‘Mijn man en ik waren bij Karin voor een opvoed opstelling. Ik vond het een hele fijne sessie. Karin is open en eerlijk, laat ruimte voor de ander en stuurt wanneer het nodig is.
Zij heeft echt geholpen met iedereen binnen het gezin een plek te geven. Ook onze twee overleden kinderen kregen een plaats tussen hun zussen in. Dat voelde zo goed! En wat een mooi sterk eindbeeld die nu nog steeds na resoneert in ons en kracht, geborgenheid en ontspanning geeft!
Dank je wel Karin!’ M.

Wij hebben als organisatie een opstelling gedaan met Karin. Zij heeft dit op een hele mooie en integere manier begeleid. Karin ziet iedereen en voelt goed wat er speelt. Ze is niet bang om kaders te stellen en om door te pakken waar nodig. De opstelling heeft zeker dingen losgemaakt in de organisatie en ook bij mensen individueel. Ik kan Karin en haar werkwijze zeer zeker aanbevelen bij anderen. Elin Karlsson

Liefdevol, diepgaand en verbindend. Karin weet je met haar wijsheid en helderheid te raken en te laten ‘zijn’. Dank, mooi mens! Marjolein

Ik voelde me bijzonder goed gezien door Karin, wat mij raakte. Door haar warme en bovenal rustige benadering tijdens de opstelling ontstond er echte ruime waardoor er veel mijn systeem de kans had zich te laten zien. Al snel legde Karin verband met de vraag waarmee ik binnen kwam en ‘t veel dieper gelegen thema. Ik voelde me goed begeleid door de reis naar inzicht en aanvaarding. Sinds de sessie voel ik me krachtiger, rustiger en heb ik meer vertrouwen om de volgende stap in mijn leven te verwelkomen. Annemieke

Ik heb een familie-opstelling laten doen bij Karin omdat ik jaren geleden een diep conflict heb gehad met mijn zus en dat is eigenlijk nooit helemaal goed gekomen. Om dat echt achter me te kunnen laten wist ik dat ik bepaalde dingen moest uitspreken naar mijn zus maar hoe ik dat precies moest aanpakken wist ik nog niet ( bang om weer een nieuwe ruzie te ontketenen ). Karin heeft me in de opstelling laten voelen hoe wij als een soort magneten naar elkaar toe trokken. Heel bijzonder om dit soort dingen zo duidelijk te voelen ! Ook heb ik de angst die mij ervan weerhield weer echt contact te maken met mijn zus recht in de ogen gekeken. Al met al heeft het mij de moed gegeven het gesprek weer aan te gaan en dat heeft geholpen ! Hoe onze relatie verder zal gaan zal in de toekomst blijken maar ik heb voor mijn gevoel nu wel een schone lei gemaakt. Ook heb ik n.a.v de opstelling een leuk en heel open gesprek met mijn ouders gehad. Sommige dingen zijn gewoon lastig om met je ouders te bespreken, enerzijds omdat het over dingen gaat van lang geleden en anderzijds omdat ik dat niet echt gewend ben met mijn ouders te doen. Maar zo goed omdat dat dus gewoon eens wel te doen ! Dit had ik echt nooit gedaan zonder de opstelling dus Karin : nogmaals superbedankt !!!!! R.G.

‘Ik heb de sessies bij Karin als zeer leerzaam en doeltreffend ervaren. Ik heb in totaal ongeveer een jaar bij Karin gelopen. De eerste keer kwam ik bij Karin omdat ik last had van paniekaanvallen en hard op zoek was naar oplossingen hiervoor. Karin gaf me een verwelkomend gevoel en liet me weten dat ik niet de enige was met het probleem. Hierdoor voelde ik me op m’n gemak bij Karin en durfde ik me open te stellen. Er zijn meerdere momenten van openbaring geweest. Om te beginnen ben ik erachter gekomen dat ik meningen van anderen eigen heb gemaakt. Die meningen hebben zich vervolgens ontwikkeld tot overtuigingen. Hierdoor leefde ik aan de hand van andere mensen hun opvattingen en niet vanuit die van mezelf. Karin heeft me hier inzicht in geboden en heeft me energetisch geholpen weer ‘op m’n eigen plek te gaan staan’ in het leven. Hierdoor maak ik nu keuzes vanuit mijn eigen wensen en overtuigingen en leef ik niet meer voor een ander. Ook laat ik me niet meer opslokken in de negativiteit en problemen van anderen en heb ik geleerd mijn hart te openen. Doordat ik mijn hart kan openen voel ik me niet meer uitgeput als ik iemand help en wordt ik niet opgeslokt in iemands ‘drama’. Ik kan nu mensen helpen zonder mezelf erin te verliezen. Al met al ben ik mezelf weer en sta ik met beide voeten op de grond. Tot slot heb ik het als erg prettig ervaren dat Karin je de ruimte geeft om zelf inzichten te krijgen en niet alles voor je ‘fixt’. Hierdoor heb ik echt geleerd zelf grip te krijgen op de keuzes die ik maak in mijn dagelijks leven en heb ik hierin dus geen begeleiding meer nodig. Het is een zware periode geweest, omdat ik de fijne én minder fijne kanten van mezelf moest facen, maar daardoor kan ik nu eindelijk echt leven, met alle ups en downs die daarbij horen. Karin, bedankt!’ Nadine

‘Zoekend naar het inzetten van mijn talenten, veranderen in werk en het serieus nemen van dromen en verlangens op dat vlak ervaar ik al heel lang een diepe, vage pijn en neiging tot passiviteit en neerslachtigheid die mijn eigenwaarde steeds weer op losse schroeven lijken te zetten.
Door de doortastende kwaliteiten en intelligentie van Karin, en het werken met familieopstellingen, ben ik nu in staat om die gevoelens en gemoedstoestanden beter te hanteren. De familieopstelling brengt onvermoede zaken aan de oppervlakte die onbewust in je spelen. Er wortelen oude en onbewuste patronen, buiten je dagdagelijkse persoonlijkheid om, die iets met je doen, energie kosten. Met de begeleiding van Karin vind je daarin een plek en kun je de energieën voor je laten werken, komt er harmonie. Dat werkt bevrijdend.’ J

‘Na wat onrustige maanden in de thuissituatie en gecombineerd met een druk gezinsleven was ik erg toe aan een kwalitatief moment voor mijzelf. Samen met Karin deed ik een opstelling in de mooie, rustige en lichte ruimte in Amsterdam. 
Na de kennismaking en het bepalen van mijn vraag ging het gesprek eigenlijk als vanzelf over in de opstelling. Karin werkt heel daadkrachtig, liefdevol en flexibel, met veel aandacht voor alle aspecten die worden opgesteld. Het blijft toch een bijzondere gebeurtenis een opstelling. Eerder deed ik familieopstellingen in een groep maar deze keer was het dus met mijzelf en de aspecten die ik wilde opstellen en dat was erg prettig. Er is geen afleiding van andere mensen en hun energieën. Karin heeft een complete manier van werken die voor mij heel effectief was. Ik kijk nu anders naar de mensen om mij heen en naar mijn reactie op hun. Er is meer aandacht voor mijzelf. Ik kom zeker nog een keer terug!’ Marije Geursen

‘Karin is een helder licht en als ze dat schijnt op je vraag dan gebeurt het al, de beweging start naar stroming, inzichten en vernieuwing. Ze begeleid processen met zorgvuldigheid en kwaliteit.’ Jacqueline de Vries

‘Karin weet zich in zeer korte tijd “af te stemmen” en vervolgens de vinger op de “zere” plek te leggen. Enkele kernwoorden m.b.t. Karin: integer, warm, vertrouwenwekkend, deskundig en liefdevol in haar benadering’. Stef de Beurs

‘De afgelopen tijd heb ik op aanraden van Saskia Beugel een aantal familieopstelling/ visualisatie sessies bij Karin gedaan. Eigenlijk meer mét haar gedaan, want zij stond op gelijke voet met mij en dat is iets wat ik persoonlijk heel prettig vind bij een therapeut/coach. Kwetsbaar en volledig vanuit gelijkwaardigheid, en heel sterk voelend waar mijn grootste behoefte lag bij iedere afzonderlijke sessie.
Ik ben in ca. 3 maanden heel veel verder gekomen en ga met de uitkomsten en inzichten verder aan de slag, en zal zeker direct terugkeren bij haar zodra er nog zaken zijn waar ik iets mee wil en zelf niet mee verder kom.
Karin is een warme, liefdevolle persoonlijkheid waar ik me heel makkelijk aan kon ‘overgeven’….van harte aanbevolen dus sowieso als je in een aantal sessies een mind-shift wilt maken om van diepgewortelde overtuigingen af te komen.’ Bas Dreef

“Afgelopen zaterdag kregen wij een teamopstelling voor het stafteam van LIFE!
LIFE! is een democratische school in Amsterdam-Noord gebaseerd op geweldloze communicatie die pas sinds september 2015 open is. Je kan je voorstellen dat wij als stafleden veel meemaken. De reden waarom we van Karin haar talenten gebruik wilden maken, was dat we met spoed op zoek zijn naar een grotere locatie voor de school. 
Tijdens de opstelling kwamen er verschillende thema’s naarboven drijven. Het fijne vond ik dat Karin ons veel zelf liet ervaren en voelen. Heel af en toe stelde ze een vraag. Het voelt nu als zo’n plastic sneeuwbolletje dat je heen en weer kan schudden, daarna neerzet en dat na een tijdje de sneeuw neergedaald is en het troebele beeld helder wordt. Langzaam dalen alle sneeuwvlokken in mijn bewustzijn neer en zie ik een nieuw beeld. 
Karin is iemand die gewoon voelt en ziet wat er is, ook dus ten aanzien van personen en situaties die haar onbekend zijn,  zonder daar een oordeel aan te koppelen. Het was niet alleen verhelderend wat er uit kwam, ook is de band met mijn collega’s verdiept en dat is een groot cadeau. Dankjewel Karin het was heerlijk om bij je te zijn. Mailin Fleur Landvreugd”

‘Afgelopen week heb ik een bijzondere familieopstelling gedaan bij een van onze therapeuten Karin Seine. Ik kwam tot diepe inzichten en werkelijke (en feitelijke) omkeringen…. Ik heb mijn rug toegekeerd zodat het me niet niet meer in de weg staat maar ik me meer gesteund voel. ‘Gewoon’ van richting veranderd 180 graden…. een proces wat al langer gaande was maar wat tot een conclusie kwam in deze opstelling. Ik denk dat Karin iemand is die diep gewortelde (karmische, generatielange) blokkades samen met jou tot transformatie kan brengen.’ Saskia Beugel Its Just Therapy

Ik herinner me dat ik gebruik heb gemaakt van Karin’s diensten toen ik twee jonge kinderen had, een baan, een relatie en ik voelde me uitgeput en had last van woede- en paniekaanvallen. Ik wist niet echt wat reading/healing was en stond open voor hulp en had al andere dingen geprobeerd, als haptonomie, psychotherapie en schrijven. Ik herinner me dat ik door Karin’s interventie inzag hoe ik mijn partner buitenspel zette of hield. Hoe mijn tweede kind leed onder het drukke kruispunt dat ons gezin leek te zijn geworden, hoe anders dan mijn eerste kind daarop reageerde. Hoe ik leed aan mijn schuldgevoelens en het nooit goed genoeg te doen en de fouten die ik had gemaakt, teveel eiste en wilde. Het is allemaal veel hanteerbaarder nu, het beeld van het kind op het kruispunt en de partner buitenspel, schoonvaders hongerwinter; het zijn beelden die ik nooit meer vergeet en bewust of onbewust altijd meeneem in mijn afwegingen. Mijke

Altijd naar huis met iets wat aangeraakt is, waar normaal geen aandacht of tijd voor is.  Weerstanden zijn verminderd en grenzen opgerekt. Jij doet dat, en dat is je kracht vanuit een autenthiek geloven in wat je doet en heb ik nooit het gevoel dat je het ” uit boekjes ” hebt. Jij raakt door te zijn en aanwezig te zijn. José

 

‘Het was voor mij een heel waardevolle workshop waarin ik weer veel over mezelf heb geleerd en inzichten heb gehad waar ik in mijn huidige situatie mee aan de slag kan’.

Feitelijk is mijn leven in een compleet andere dimensie beland. Dit maakt dat ik momenteel voor het eerst van mijn leven ervaar dat ik alleen maar hier hoef te zijn: daar waar ik nu woon, de opleiding volgend die helemaal aansluit en mij verder opent, alles is op zijn plek. Karin jij bent voor mij een essentiële katalysator geweest. Je hebt mijn ogen geopend en me bij de hand genomen. Je hebt die veilige bedding geschept waarin ik in mijn volle kwetsbaarheid mijn ware zelf in de ogen durfde te kijken zodat vanuit daar mijn wortels konden gaan groeien. Laura

‘Een veilige en warme omgeving geleid door een fijn inspirerend persoon met een groot hart! Je hebt mij enorm geholpen!’

Ik probeerde allerlei therapieen en ben bij een psycholoog geweest. Dit heeft al iets losgemaakt, maar mijn verdrietige gevoel was niet verdwenen. Ik werd wanhopig, was er toch echt  iets mis met mij, zonder dat hier een duidelijke oorzaak voor was te benoemen? Totdat ik Karin ontmoette. Een hele warme, bijzondere vrouw. Zij kan heel goed invoelen, en benadert je zonder oordeel, wat heel  fijn is.
De tweede keer dat ik een consult bij haar heb gehad, kwamen wij al bij de kern van mijn onrust. Ik kon dit ook letterlijk voelen. Door haar woorden pakte zij de gevoelige snaar en ik voelde dat  (oude) gevoelens omhoog kwamen. Onverwerkte gevoelens die ik zelf nooit had kunnen bedenken (en daardoor ook nooit had kunnen verwoorden aan een psycholoog), maar waarvan ik wel meteen wist ‘Ja dit is het’. Ik kan eigenlijk niet omschrijven hoe DANKBAAR ik Karin hiervoor ben. Alsof alle puzzelstukjes in elkaar vielen. Ik heb nog mijn ups en downs, maar Karin heeft mij weer op het  juiste spoor gezet. N

‘Tijdens een 1 op 1 sessies zijn we eigenlijk ‘achter’ die vraag gedoken. Intuïtief voelde je de werkelijk relevante vraag voor dat moment’.

‘Het was een lang traject, waar ik mijzelf op heel veel punten ben tegengekomen. Ik heb mijzelf geopend en mij werkelijk laten zien met alle lichte en donkere kanten. Ik heb geleerd dat ze er ook allemaal mogen zijn en op zijn tijd gezien willen worden. Ik heb veel geleerd en leer nog steeds. Het heeft mij handvatten gegeven om verder te gaan met meer gevoel in mijn leven. Het heeft mijn leven rijker gemaakt.’ G

‘Het heeft me  rust en vertrouwen gebracht! Door het verdriet aan te kijken door terug te gaan naar de uiterste kern, herkende ik meer en werd ik bewust gemaakt over wie ik ben en hoe ik het doe. Dit kan erg confronterend zijn of het gevoel geven van “dat weet ik wel”(maar toch even die bevestiging). Ook door gebruik te maken van familieopstellingen, waarbij je ervaart hoe je in elkaar verweven zit met je verleden of het verleden van iemand die dichtbij staat, hebben mij weer een stukje van de puzzel gegeven. De sessies heb ik inmiddels afgerond, maar ik weet dat wanneer er weer iets zou zijn waarbij ik het gevoel heb uit balans te raken ik bij jou aan de bel trek.  Een veilige en warme omgeving geleid door een fijn inspirerend persoon met een groot hart! Je hebt mij enorm geholpen!’ M.

 
.
 

‘Dit voelt voor mij als een organisch groeiproces. We hebben elkaar ontmoet, waarbij ik een bepaalde openheid ervoer, het raakte mij op een dieper niveau. Daardoor werd mijn nieuwsgierigheid (of onderbewuste?) geprikkeld en hebben we een afspraak gemaakt. Door de jaren heen is het contact als een soort van dans altijd gebleven. Momenten heel close en veelvuldig, dan weer wat meer afstand en geen direct contact. Dat het contact er nog steeds is komt naar mijn idee door de integriteit en puurheid in je werk. We hebben met elkaar gewerkt op diverse manieren en het feit dat ik me echt gezien voelde in al mijn eigenheid maakt dat ik me open durfde te stellen en er vanuit deze kwetsbaarheid processen in gang gezet konden worden’. L

 
 
 

‘De vraag waarmee  ik bij Karin kwam was als volgt: ‘wat houdt mij tegen een relatie aan te gaan? ‘ Karin is met deze vraag op een intuïtieve manier aan de slag gegaan. Deze werkwijze van Karin spreekt mij erg aan. Zij weet hierdoor snel tot de kern te komen en speelt goed in op wat het moment vraagt.Het heeft mij geleerd ‘verhalen’ die  ik soms maak te verifiëren. Is het waar? En dat wat waar is te laten zijn, ook al is de waarheid niet altijd fijn. Sinds kort, mede door de opstelling(en) bij Karin, heb ik nu een fijne relatie.’ Miranda

… …  .. .    …………  .. .   ..  .   .  .. …….   ..  …. … . ……………   .      …  . ….   .  …. … ….. ..

‘Bij Karin heb ik een coachingstraject gevolgd omdat ik na een verbroken relatie nogal met mijzelf in de knoop zat. Het heeft mij heel erg geholpen om mijzelf beter te begrijpen en ook met name mijn hooggevoeligheid. Karin is heel goed in het invoelen in jouw situatie en kijken welke aanpak bij jou past. Wat ik ook fijn vind is dat ze niet met je meepraat, maar echt gedegen feedback geeft, waar je wat aan hebt.Ook heb ik samen met mijn familie nog een dag workshop intuïtief schilderen gedaan. Hiertoe hadden wij besloten omdat wij het contact met elkaar wilde verbeteren nadat mijn vader was overleden. Wij hebben tijdens die dag veel uit kunnen spreken aan elkaar en natuurlijk lekker geschilderd. Voor mij heeft dit een heel positieve bijdrage geleverd, omdat mijn rol binnen de familie en hoe mijn familie mij op dat moment zag, heel duidelijk werd. Daardoor heb ik een aantal dingen uit kunnen werken en sta ik nu meer in mijn kracht.’ Carla

 
… …  .. .    …………  .. .   ..  .   .  .. …….   ..  …. … . ……………   .      …  . ….   .  ….

‘Familieopstellingen, het was gisteravond, maar heeft ook nu nog zijn nawerking. Vooral lijfelijk: ik heb in tijden niet zo lekker geslapen, voel ruimte in mijn hoofd. En doordat ik weer voel waar mijn lijf pijn doet kan ik daar gericht aandacht aan geven. Thanks again, voor een bijzondere avond.’ Jantien

… …  .. .    …………  .. .   ..  .   .  .. …….   ..  …. … . ……………   .      …  . ….   .  ….

‘Door te gaan schilderen bij Karin wordt mijn creativiteit verder en dieper aangeboord zonder het gevoel dat dit moet. Door de meditatie lijkt het vanzelf te gaan. Er heerst een rustige sfeer waardoor je je thuisvoelt en er is voldoende ruimte voor persoonlijke verdieping vanuit het werk dat je die avond maakt. Het helpt mij in mijn weg mezelf te herontdekken en te voelen wie ik werkelijk wil zijn. Het  voelt goed om me op deze manier verder te ontwikkelen als mens op deze wereld.’
Laura

… …  .. .    …………  .. .   ..  .   .  .. …….   ..  …. … . ……………   .      …  . ….   .  ….

‘Hoi Karin, Het was een fijne, rustgevende inspirerende avond afgelopen maandag. Ik was er een beetje stil van geworden. En het viel mij ook op dat ik op de terug weg in de trein veel wakkerder was dan op de heenweg. Terwijl het toch veel later was… Bedankt voor dit rust momentje. Ik heb mijn ervaring aan een vriendin verteld en zij is ook geïnteresseerd in een workshop. Dus mocht je inspiratie en tijd vinden om een workshop te organiseren hou ik mij aanbevolen. Succes met de komende maandagavond sessies!’ Iris

… …  .. .    …………  .. .   ..  .   .  .. …….   ..  …. … . ……………   .      …  . ….   .  ….

‘Belevenis intuïtief schilderen bij Karin:
Ik schilderde: bomen, boom, holte in de boom, de diepte in en nog  dieper.  Ik voelde: Dit verwacht men, angst, woede, plezier, ontspanning. Gedurende de dag liet Karin mij de diepte in gaan, steeds dieper in mijzelf. Via het schilderen kon ik door verschillende lagen heen gaan en  eindelijk een keer mijn woede uiten. Die ik al zo lang voelde rondrazen in mijn borst. Het schilderen was een mooie zachte wijze om mijn woede te uiten. En het is mooi te merken hoe ik naast de woede ook kon genieten van de koude smeuige verf die door mijn vingers gleed. Mooi is te zien dat Karin ruimte heeft voor ieders eigen proces, je  mag het geheel op je eigen wijze doen. Ik schilderde zes  schilderijen, mijn  vriendin werkte er aan een. Mooi is dat. En ook een heerlijke lunch. Oftewel een dagje schilderen bij Karin is voor mij een dag om je hart te openen en het leven echt tot je door te laten dringen in zijn schoonheid en wreedheid.’
Sylvia van Nierop

… …  .. .    …………  .. .   ..  .   .  .. …….   ..  …. … . ……………   .      …  . ….   .  ….

‘Twee maanden geleden heeft Karin de eerste reading en healing gedaan voor onze dochter Jojanneke. Ze is 6 jaar oud en chronisch ziek. Waar Jojanneke volgens ons het meest tegen aan liep, was haar angst voor alles wat nieuw en onbekend is en dat ze zich in contact met mensen maar ook in bepaalde situaties (vooral op school) terugtrekt. We waren ook benieuwd of dit direct te maken heeft met haar aandoening en we wilden graag weten hoe wij als ouders hier het beste mee om kunnen gaan.Karin heeft de reading op afstand gedaan en wij wisten niet precies op welk moment dit zou gebeuren. Op de avond dat de reading plaatsvond was Jojanneke heel erg onrustig, terwijl ze normaal gesproken vrij makkelijk in slaap valt, en gaf aan dat ze een raar gevoel in haar buik had. In de dagen daarna viel het ons op dat ze rustiger en ontspannen was (normaal fladdert ze veel met haar handen en is haar lijf heel gespannen). Op school viel op dat ze vragen durfde te beantwoorden in de klas en ook uit zichzelf dingen vertelde. Ze heeft zelfs meegedaan met een spel in de kring.Ook de fysiotherapeut die Jojanneke wekelijks ziet, viel het op dat ze zoveel van zichzelf durfde te laten zien. Ze heeft normaal gesproken heel veel tijd nodig om iets nieuws te proberen en als ze niet zeker weet wat de afloop zal zijn, kiest ze er normaal gesproken voor om het maar niet te doen. Een glijbaan bijvoorbeeld, daar ging ze nooit van af. “Je weet nooit hoe hard dat gaat, dus dat durf ik niet”. Nu gaat ze er zelfs op haar buik van af. Wel voorzichtig, maar ze durft het te doen.Jojanneke is heel trots op alles wat ze ineens wel durft te doen en benoemt dit ook regelmatig. Het valt haar zelf dus ook op….. Niet alleen Jojanneke maar ook wij, als ouders, hebben veel aan de reading gehad. We hebben meer duidelijkheid gekregen over een aantal dingen en ook een stukje bevestiging en (h)erkenning. Karin gaf ons een beschrijving van ons kind, zoals wij haar zien en kennen. Dit was voor ons heel prettig.’ A

… …  .. .    …………  .. .   ..  .   .  .. …….   ..  …. … . ……………   .      …  . ….   .  ….