Info voor afspraak

Je hebt per mail of per app een bevestiging ontvangen. Hier lees je de info mbt locatie en voorbereiding.

Locatie: Westzijde 78 Zaandam (witte deur naast Enzo).Beneden staat de deur open, anders kun je mij bellen. Je neemt de achterste zwarte trap naar boven, je mag plaatsnemen aan de tafel in de keuken. Daar kom ik je halen.

Qua voorbereiding; een vraag of thema is genoeg. Samen kijken we in een voorgesprek of de vraag helder is en of er nog een andere vraag onder ligt.

* Graag ontvang ik je n.a.w gegevens en telefoonnummer. 

Tarieven: https://www.karinseine.nl/trajecten-naar-wens-en-op-maat/

  • Wil je als ZZP’er een zakelijke factuur dan komt er btw bij. 

      •   Een  individuele sessie duurt maximaal 2 uur.

  • Als we de sessie hebben afgerond ontvang je ter plekke een betaalverzoek, tenzij anders afgesproken. Contant mag ook.
  • Algemene voorwaarden zie website www.karinseine.nl

* Voor een zakelijk consult/ traject geldt een tarief op maat, volgens offerte.

  • Het is handig, indien mogelijk, om voor jezelf alvast wat voorwerk te doen. Zijn er in jouw familie van herkomst ingrijpende gebeurtenissen / trauma’s geweest? Dit nemen we dan mee in het voorgesprek.
  • Alcohol/ drugs gaan niet goed samen met systemisch/energetisch werk. Het is daarom aan te raden om daar (ook de dagen voorafgaand en na de sessie) rekening mee te houden. 
  • Verhinderingen dienen telefonisch of per app, minimaal 48 uur van te voren te worden doorgegeven, anders moet ik helaas de voor jou gereserveerde tijd in rekening brengen. Dit is omdat ik deze plek dan aan niemand anders meer kan geven.

Parkeren (betaald) kan in de omgeving (let op! op een aantal plekken mag je max. 2 uur staan).

Vanaf station Zaandam is het ongeveer 10 min. lopen.

*Na een sessie kunnen er vermoeidheid of emoties opkomen, soms fysieke klachten als misselijkheid of verkoudheid. Dat zijn allen opruim / reinigingsprocessen van je systeem. Anderen hebben juist een gevoel van lichter zijn en meer energie. Het is fijn als je na de sessie wat tijd voor jezelf hebt, zodat het werk in kan dalen.

Ik kijk er naar uit! 

Harte groet, Karin