events

Een event groot of klein

Qua events op maat is er heel veel mogelijk. Het kan een workshop met een groep(je) zijn maar ook een groots evenement.

Een dag intuïtief schilderen met of zonder lunch of diner, een familie – of organisatie opstellingen dag, mediteren met een groep en daarna thee met lekkers,  tot en met een festival met 5000 bezoekers.

Je kunt geheel vrijblijvend een afspraak met ons maken. Dan kijken we samen naar de vraag en wat daar bij past. Wij doen een voorstel afgestemd op de wensen die er zijn.

Hembrug Happening

Ontwikkeld en gecreëerd samen met mijn levenspartner Peter Sikkes – een ware ‘event-man’. Wij bedachten een concept voor een festival tijdens Sail2015. We deden de organisatie, de productie, de styling en werkten met een fantastisch team. We zijn een community die groeit.

Een belangrijk aspect van het werk was de liefde en het licht, bewustzijn van de onderstroom. En dat was op een heel fijne manier voelbaar voor de bezoekers, de medewerkers én voor ons! Kippenvel.

De essentie van deze dagen waren verbinding, ontmoeten, plezier, samenzijn, ongedwongen en laagdrempelig voor de kleinsten de grootsten en alles er tussenin. Als een vakantie van één dag! Het was precies zoals we bedoeld hebben. Feedback van een bezoeker: ‘jullie genereren liefde’.

Dit jaar vindt de 3e editie plaats op 10 september 2017. Wees welkom!

Wil jij net als wij meer Happenings? Hou ons in de gaten via de website van hembrughappening.nl