events

Een event groot of klein

Qua events op maat is er heel veel mogelijk. Het kan een workshop met een groep(je) zijn maar ook een groots evenement.

Een dag intuïtief schilderen met of zonder lunch of diner, een familie – of organisatie opstellingen dag, mediteren met een groep en daarna thee met lekkers,  tot en met een festival met 5000 bezoekers.

Je kunt geheel vrijblijvend een afspraak met ons maken. Dan kijken we samen naar de vraag en wat daar bij past. Wij doen een voorstel afgestemd op de wensen die er zijn.

Hembrug Happening

Een festival met muziek, theater, betekenis, yoga, lezingen, workshops op een fantastisch terrein onder de rook van Amsterdam. ‘Voor de grootsten de kleinsten en alles er tussenin’.

Ontwikkeld en gecreëerd samen met mijn partner Peter Sikkes – een ware ‘event-man’. Wij bedachten een concept voor een festival tijdens Sail2015. We deden de organisatie, de productie, de styling en werkten met een fantastisch team. We zijn een community die groeit.

Een belangrijk aspect van het werk was de liefde en het licht, bewustzijn van de onderstroom. En dat was op een heel fijne manier voelbaar voor de bezoekers, de medewerkers én voor ons! Kippenvel.

De essentie van deze dagen waren verbinding, ontmoeten, plezier, samenzijn, ongedwongen en laagdrempelig voor de kleinsten de grootsten en alles er tussenin. Als een vakantie van één dag! Het was precies zoals we bedoeld hebben. Feedback van een bezoeker: ‘jullie genereren liefde’.

Het festival is gegroeid, in 2019 waren er zo’n 8000 grote en kleine bezoekers. Helaas kon er in 2020 en 2021 geen Happening plaatsvinden vanwege de Corona Maatregelen. Maar zoals het er nu uitziet zal er dit jaar de 6e editie plaatsvinden op 4 september 2022. Wees welkom!

Wil jij net als wij meer Happenings? We keep you posted! hembrughappening.nl