tarieven

Wist je dat veel werknemers in organisaties budget opbouwen bestemd voor persoonlijke ontwikkeling? Praat er eens met je werkgever over, mogelijk is er budget voor een traject met (loopbaan) opstellingen en/of coaching.
Jouw persoonlijke ontwikkeling heeft natuurlijk enorm veel effect op jouw beroepsmatige groei.

Particulier:

M.i.v 1 juli 2020 gelden de volgende tarieven:

Individuele sessie; € 90,- per uur (een sessie duurt vaak 1,5 tot 2 uur).

Relatiesessie met 2 personen € 70,00 per uur, p.p. (een relatie sessie duurt vaak 2 tot 2,5 uur).

Individuele organisatie opstelling/coaching  € 125,- per uur excl. btw.

Organisatie opstelling met directie/management/team  volgens offerte.

Er is geen pinautomaat aanwezig.

Na elke sessie stuur ik je de factuur per mail. Je dient het gevraagde bedrag binnen 2 weken over te maken.

Verhinderingen dienen minimaal 48 uur van te voren te worden doorgegeven, anders moet ik helaas de voor jou gereserveerde tijd in rekening brengen.

* Kosten voor coaching zijn fiscaal aftrekbaar voor mensen met een eigen bedrijf en vaak ook voor particulieren. Als het financieel lastig voor je is om deze investering te doen zijn er wellicht mogelijkheden voor tegemoetkomingen. Ik hoor steeds vaker dat werkgevers willen bijdragen aan de gezondheid van werknemers. In sommige organisaties bouwen medewerkers budget op voor persoonlijke ontwikkeling, coaching. Zijn er potjes voor outplacement trajecten etc. Heb je een PGB, dan behoort een traject bij van HART tot HART ook tot de mogelijkheden.

Tarieven voor workshops en trainingen worden in overleg vastgesteld. De kosten hiervoor kun je mogelijk bekostigen vanuit je persoonlijk ontwikkelingsbudget van je werk. De kosten van trainingen en workshops zijn fiscaal aftrekbaar voor bedrijven en vaak ook voor particulieren. Vraag dit na bij de belastingdienst of jouw belastingconsulent.