Over Karin

Karin Seine (1971). 

Sinds 2007 ben ik werkzaam in mijn praktijk. Bezield, intuïtief, warm, creatief, aards en helder zijn woorden die bij me passen. Samen met mijn gezin (man, twee tiener zonen) woon ik in Zaanstad, onder de rook van Amsterdam. Onze vrije tijd brengen we veelal door op De Lievelinge, een heerlijke vrijhaven waar wij een klein paradijsje hebben gecreëerd. 

Op het pad van persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling,  heeft zich een vorm gemanifesteerd die heel dicht bij me ligt. Oorspronkelijk werkte ik als zelfstandig art-director/vormgever maar steeds helderder werd het verlangen om te creëren van binnenuit en wérkelijk iets toe te voegen. In mijn huidige werk komt alles samen.

Jarenlang worstelde ik met mijn gevoeligheid, ik nam van alles mee, wist zomaar dingen waar ik me geen raad mee wist. Mijn hoofd was altijd vol en in mijn hart was geen ruimte meer. In 2003 ontmoette ik een aurareader en mocht ik een reading ontvangen. Meteen werd helder ‘dit is wat ik te doen heb’. 

Een intensieve 3 jarige opleiding/training, betekende een diepgaande verandering van mijn leven op persoonlijk vlak, en het werk als reader|healer bleek me goed te liggen. Het werd een combinatie met intuïtief schilderen. Omdat ik mijn clienten langer en diepgaander wilde begeleiden deed ik vervolgens een opleiding tot Energetisch Resonantie coach.

In 2003 kwam ik voor het eerst in aanraking met familieopstellingen. In 2014 heb ik de jaaropleiding familie/organisatie/relatie – opstellingen afgerond bij Hylke Bonnema. Alle puzzelstukjes vielen in elkaar. De nieuwe – intuïtieve  methode – van opstellingen begeleiden voelt voor mij heel natuurlijk. Als ik terugkijk schilderde ik intuïtief al jaren opstellingen. En op jonge leeftijd was ik al heel bewust van (familie)systemen. Met al z’n beperkingen én kansen.

In het werk met energie en opstellingen ervaar ik iets heel wezenlijks. Daar ben ik dankbaar voor. Een bedding te creëren waarin je in vertrouwen en openheid mag zíjn, met al je vragen, zodat je kunt leren voelen dat je authentiek mag en kán leven.

Heldervoelen en weten zijn mijn instrumenten, het maakt dat ik makkelijk in de onderstroom kan voelen waardoor de kern van de vraag of het thema snel helder wordt. Als het ware onder de woorden en tussen de regels lezen. Beweging brengen waar het stilstaat en rust brengen waar het onrustig is. Of zoals iemand het mooi beschreef ‘Karin kan heel goed in de schaduw voelen’. Die schaduw mag er helemaal zijn, maar ik help je graag er níet in te verdwijnen. Er licht op te laten schijnen zodat er heling kan plaatsvinden. 

Vanuit het hart, voeten op de grond, in verbinding met jou en jouw vraag of thema.

Heb je interesse en wil je graag lezen wat anderen hebben ervaren? Kijk dan bij reviews . 

Een harte groet !

Karin Seine