Reading en healing

Op elk moment in je leven kun je er voor kiezen een aurareading of healing te ontvangen. De informatie uit jouw energieveld is bedoeld om het bewustwordingsproces te ondersteunen en te stimuleren. De nadruk ligt hierbij op het heden. Karin kijkt neutraal in het energieveld en kan zo tot de essentie komen en dit zonder oordeel weergeven. Bijvoorbeeld door pijn durven raken en deze naar boven te brengen zodat het geen onbewuste dreiging meer voor je vormt.

Een reading heeft een helende werking en kan inzicht geven over allerlei zaken die voor jouw gezondheid, ontwikkeling en gevoel van welzijn een rol spelen. Elke vraag met betrekking tot jezelf is mogelijk. Als je geen duidelijke vraag hebt kan Karin een chakra reading doen waarbij de rode draad van je leven helder wordt. Een reading kan éénmalig zijn maar ook een intake of een verwijzingsfunctie hebben. Helder maken welke stappen aansluiten bij jouw ontwikkelingsproces.

Een healing is een cadeau voor jezelf ! En kan zowel in de praktijk  als op afstand gegeven worden. Op een diep niveau maakt Karin contact met jouw energie. Universele energie wordt doorgegeven en jouw  energieveld wordt in beweging gezet en gaat weer stromen. Deze innerlijke reis  geeft ontspanning en rust, (oude) pijn kan transformeren. Het is mogelijk om heel gericht een pijnplek – fysiek, mentaal, emotioneel of energetisch – te behandelen. Tijdens een healing wordt jouw zelfhelend vermogen gestimuleerd. Na afloop van de healing is er ruimte om ervaringen te delen en mogelijk is er informatie uit jouw energieveld.