Zielsportret – familieopstellingen en intuïtief schilderen

Hoe zou het zijn om de zomervakantie te beginnen met verdieping?
ZIELS-PORTRET
Een heilzame reis naar binnen!

Tweedaagse workshop

vrijdagmiddag 28 juli en zaterdag 29 juli

opstellingen en intuïtief schilderen

 

Onlangs gaf ik een pilot, met 6 mooie wijze vrouwen maakten we in twee dagen een prachtige diepgaande reis. Dat vraagt om meer!

Reactie van een deelneemster tevens collega: ‘Je rust en je wijsheid zijn jouw kracht. Als je die ‘inzet’ is het zo mooi! De combi tekenen en opstellingen is prachtig en voor mij ook heel waardevol. De diepere laag die je toch raakt bij het ‘door’ tekenen’. Marjolein

Daarom nodig ik je uit voor deze twee-daagse. We maken een reis van ons hoofd naar ons hart. Verstild, naar binnen kijken en voelen. En daar vorm en kleur aan geven. Onder de woorden, voorbij mooi of lelijk. Je hoeft geen ervaring met schilderen te hebben, het mag wel. De combinatie van opstellingen en intuïtief schilderen is uniek. Ik hou zielsveel van beide en ik weet dat ze elkaar enorm kunnen versterken. Vandaar deze workshop, heel graag neem ik jullie mee op reis.

Mogelijk spelen er issues in je leven, of is er een verlangen. Dan is deze reis uitermate geschikt. En ook als er nu geen thema aan de oppervlakte is, zelfs als je totaal niet weet wat je komt doen. Vertrouw er maar op dat precies datgene komt wat zich wil laten zien. Mijn ervaring na vele workshops intuïtief schilderen is dat het heel ontspannend, verrassend en inzichtgevend kan zijn, soms confronterend en vaak transformerend. Diepe lagen worden aangeraakt, dat wat niet zichtbaar was komt in beeld. Met deze beelden is er mooi diepgaand opstellingen werk te doen. Het schilderen fungeert als proces, niet om het meest fantastische schilderij ever te maken, als dat gebeurt dan is dat zo natuurlijk. Maar eigenlijk doe je middels schilderen het voorwerk voor de opstelling. de vorige keer heeft iedere deelnemer een eigen vraag in kunnen brengen. Er werd gerepresenteerd in elkaars opstelling. Leuk om te weten, een representant staat nóóit zomaar op de plek waar ze voor wordt gevraagd. Daar zit ook altijd iets in voor jezelf.
We eindigen ook weer met schilderen, zodat je werk meegaat in de reis die jij maakt in deze twee dagen. Als een soort verankering. Er ontstaat een voor en na ‘ziels-portret’, of het portret waarmee je de dag bent begonnen transformeert en/of verdiept.

Naast intuïtief schilderen werken we met meditatie / visualisatie, opstellingen en energiewerk. Zoals de meesten van jullie weten zijn veiligheid, eenvoud, integriteit, warmte en helderheid essentieel in mijn werk. Ik stem me af en ben tijdens het schilderen steeds aanwezig.

Als je al deelgenomen hebt kun je een tweede blok als vervolg / verdieping doen. Telkens zal er iets anders aangeraakt worden waarmee je een beweging maakt, een verdergaan in je reis. Ikzelf heb oneindig veel opstellingen gedaan en zal dat ook blijven doen. Telkens weer een stap, een inzicht, verdieping, een transformatie, in verbinding, voedend voor de ziel; de familieziel én de collectieve ziel.

PRAKTISCH:
Vrijdag 28 juli 14.00 uur – 17.30 uur�Zaterdag 29 juli 10.30 uur – 17.00 uur�LOCATIE: de Honig Fabriek Koog aan de Zaan
De tweedaagse – workshop heeft een waarde van € 195,- incl. materialen (verf, tekenmaterialen, papier), koffie, thee, lekkers en soep.

Vroegboekkorting; Als je je vóór 12 juli aanmeld en betaald, krijg je een korting van € 30,- Er is plek voor maximaal 6 deelnemers! Dat betekent óók dat het snel vol kan zijn. Ik werk graag met een kleine groep, zodat er genoeg ruimte is ieders vraag.

Voor de pot-luck lunch op zaterdag wil ik vragen of je iets meeneemt om te delen. Dat was zo heerlijk de vorige keer, een gezamenlijk gedekte tafel vol met kleur en smaak. Ik zorg voor een grote pan soep. Gedurende beide dagen is er thee, koffie, sap en kleine versnaperingen.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging en na betaling is je plek definitief.� Wil je een zakelijke factuur dan komt er 21% btw bij (kom je particulier dan is het bedrag inclusief btw. Een cadeautje van mij).

Er zijn mogelijkheden om te overnachten in de omgeving. Als je dat wilt, mail of bel me dan even. Ik heb tips. O.a een hele fijne Zaanse B&B.

Je bent van harte uitgenodigd en ik hoor graag of je meedoet.

Ik kijk er naar uit!
Harte groet!

info@karinseine.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *